Порівняння
Головна / Блог / Про авто із США

Про авто із США

З цієї рубрики ви дізнаєтесь, чим автомобілі з США завоювали українців, як відбувається процес купівлі та за що потрібно буде заплатити. Також ви знайдете інформацію про те, як перевірити авто та які документи потрібно отримати.

Всі статті Огляди авто Про авто із США Про аукціони Про вибір авто Про доставку Про електромобілі Про розмитнення

Знайдено 6 статей

Процес сертифікації

Сертифікація авто зі США. Вимоги та вартість

#закон про авто #сертифікація

Без пакета документів та належної підготовки ваше авто зі США не пройде сертифікацію. З цієї причини дізнайтеся, які вимоги отримання сертифіката відповідності, а також список необхідних для цього документів. Як бонус, ми розкажемо, скільки коштує сертифікація в Україні та де її зробити.

3 619
Покупець передає гроші продавцеві, а продавець віддає покупцеві ключі від автомобіля

Як замовити авто зі США. Процес купівлі

#процес купівлі

Дізнайтесь, як відбувається процес покупки авто з аукціонів. Тут ми розпишемо вам усі етапи цієї процедури: від вибору лота до поставлення на облік в МВС. Статистика, документація та не тільки.

3 069
На столі знаходиться маленька модель автомобіля, купка монет і калькулятор

Транспортний податок на авто в Україні

#закон про авто

Важливою частиною покупки авто зі США є сплата всіх необхідних податків на автомобілі в Україні. До них відносяться транспортний податок та податок за першу реєстрацію. Дізнайтеся, скільки це все коштує.

2 260
Людина розглядає автомобіль під лупою

Як перевірити авто зі США перед покупкою

#VIN код #перевірка авто

Якщо ви не перевірите авто із США за VIN-кодом то вас чекають сюрпризи чи навіть серйозні проблеми під час розмитнення. Дізнайтеся, що таке ВІН-код, які дані включає та на яких сервісах його перевіряють.

2 594

Типи пошкоджень авто на аукціонах та їх розшифрування

#аукціони #пошкодження

Розшифрування пошкоджень на аукціонах стане для вас підказкою у пошуку відповідного лота. Розуміючи всі позначення, ви швидко визначите, чи цей варіант прийнятний, а також уникнете шахрайства та ризику.

6 820

Чому авто із США такі популярні в Україні?

Українці купують авто із США, тому що вони дешевші та мають прозору історію. Дізнайтеся про це більше, а також про різницю між привезенням машин з Америки, Європи та Кореї.

1 724

Для покращення роботи нашого сайту ми використовуємо анонімні дані, надані файлами cookies. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтесь з нашим використанням файлів cookie