Порівняння
Головна / Все про авто з Америки
Блог

Все про авто з Америки

Всі статті Огляди авто Про авто із США Про аукціони Про вибір авто Про доставку Про електромобілі Про розмитнення
Позашляховики — це потужність на високих обертах для справжніх чоловіків

Позашляховик класу «К3» стане вашою «тихою розкішшю» Компанії-титани автомобільного бізнесу розробили спеціальний клас позашляховиків. Ці автомобілі відзначаються підвищеною прохідністю завдяки…

12 199
Читати статтю
Всі статті цієї рубрики

Типи пошкоджень авто на аукціонах та їх розшифрування

#аукціони #пошкодження

Розшифрування пошкоджень на аукціонах стане для вас підказкою у пошуку відповідного лота. Розуміючи всі позначення, ви швидко визначите, чи цей варіант прийнятний, а також уникнете шахрайства та ризику.

6 873
Процес сертифікації

Сертифікація авто зі США. Вимоги та вартість

#закон про авто #сертифікація

Без пакета документів та належної підготовки ваше авто зі США не пройде сертифікацію. З цієї причини дізнайтеся, які вимоги отримання сертифіката відповідності, а також список необхідних для цього документів. Як бонус, ми розкажемо, скільки коштує сертифікація в Україні та де її зробити.

3 644
Покупець передає гроші продавцеві, а продавець віддає покупцеві ключі від автомобіля

Як замовити авто зі США. Процес купівлі

#процес купівлі

Дізнайтесь, як відбувається процес покупки авто з аукціонів. Тут ми розпишемо вам усі етапи цієї процедури: від вибору лота до поставлення на облік в МВС. Статистика, документація та не тільки.

3 104
Всі статті цієї рубрики
Стоянка з автомобілями аукціону Манхайм

Manheim (Манхейм) – аукціон не битих авто

#Manheim #аукціони

Manheim входить до трійки найкращих автоаукціонів Америки. Брати участь у торгах можуть лише дилери. Дізнайтеся всі особливості реєстрації, вибору авто та участі, щоб стати справжнім профі.

3 391
Стоянка з автомобілями аукціону Іншуренс

Про IAAI (Insurance) — страховий аукціон США

#IAAI #аукціони

IAAI — надійний аукціон уживаних, битих та відновлених машин. Зареєструватися на ньому може кожен, але купувати і продавати — для цього потрібно мати ліцензію. Познайомтеся ближче з Іншуренсом. Можливо, цей аукціон стане вашим стартовим майданчиком для бізнесу.

3 230

Аукціони Америки. Короткий огляд американських сайтів з продажу авто із США

#аукціони

Щоб вигідно купити автомобіль на аукціоні, вам потрібно правильно вибрати торгову платформу. Дізнайтеся більше про кожний з 8 найпопулярніших аукціонів США, що на них виставляється та хто може брати там участь.

1 860
Всі статті цієї рубрики
На підіумі на фоні американського прапора стоять на перших трьох місцях автомобілі Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta і Ford Focus

Топ 10 найпопулярніших авто із США серед українців

#вибір авто #популярні авто

Якщо ви ще не знаєте, яку машину хочете, тоді цей рейтинг саме для вас. В ньому представлено 10 найпопулярніших автівок із США, які купують українці. До кожної з моделей подані характеристики, переваги та ціни.

5 618
Фотографія електрокару в дорозі

Топ 10 електрокарів, які можна пригнати зІ США

#вибір авто #електрокари

Електромобілізація за останні два роки досягла небувалих масштабів, адже електрокари — це не тільки екологічно, а й економічно вигідне капіталовкладення. Ознайомтеся з топ 10 електрокарів, які українці приганяють зі США.

4 328
Майданчик із пошкодженими автомобілями

Чи варто купувати биті авто зі США?

#биті авто

Якщо ви не перевірите авто із США за VIN-кодом то вас чекають сюрпризи чи навіть серйозні проблеми під час розмитнення. Дізнайтеся, що таке ВІН-код, які дані включає та на яких сервісах його перевіряють.

2 160
Всі статті цієї рубрики
Всі статті цієї рубрики
Всі статті цієї рубрики
Всі статті цієї рубрики

Для покращення роботи нашого сайту ми використовуємо анонімні дані, надані файлами cookies. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтесь з нашим використанням файлів cookie