Порівняння
Головна / Блог / Огляди авто / Розкішні авто з Америки — автомобілі сміливих дівчат

Розкішні авто з Америки — автомобілі сміливих дівчат

245
10 хв на читання
4.5/5 (2 голоси)

Портрет сучасної жінки зводиться до сильної духом, мужньої та незалежної особистості. Самодостатня дівчина, яка родом з XXI століття, може «сама собі купити квіти, відвести себе на танці та розмовляти з собою годинами…». Однак найголовніше, вона спроможна успішно вести бізнес і при цьому роз’їжджати на розкішній автівці своєї мрії. Ніде правди діти, але українські жінки ще здавна відчували неабияку слабкість до залізних коней, а сьогодні це перетворилося на справжню нестримну пристрасть. Тож не будемо зраджувати традиціям, а піділлємо масла у вогонь, розповівши вам, які саме моделі авто із США стануть безпрограшним варіантом для сучасної автоледі. Кожна із запропонованих машин бореться за ваші глядацькі симпатії, аби допомогти вам сміливо заявити про себе всім і кожному. Часи патріархату вже давно минули, тому хай живе рівноправність.

Lexus NX 350h — безпрецедентна розкіш успішної леді

Революційний кросовер створений спеціально для того, щоб привертати до себе захопливі погляди перехожих як чоловіків, так і жінок. Серйозність та презентабельність новенького «лексуса» додадуть вам впевненості на дорозі, особливо якщо хтось хоче пограти з вами на трасі в шахи. Лише від одного вигляду рельєфного кузова з витонченими бортами ваш опонент відразу зрозуміє, що його чекає шах і мат. Крім того, зустрічні водії будуть відноситися до вас як до рівної, адже звужена оптика, доповнена масивною решіткою радіатора з оригінальним орнаментом, вносить в образ Lexus NX 350h нотки зверхності. А це, зі свого боку, додасть вам особливої рішучості за кермом.

Однак основним приводом купити авто із США під ключ слугують технічні характеристики моделі:

  1. Двигун. Силова установка видає потужність до 243 к. с. завдяки чотирициліндровому двигунові об’ємом 2,5 л та двом електричним моторам. Розгін з місця автомобіль здійснює за 7,7 секунди.
  2. Безпека. Фірмова система безпеки має чимало корисних функцій. Моніторинг керування дозволить вам не виходити зі смуги руху під час водіння, а також вчасно побачити пішоходів та велосипедистів. Наявність екстреного гальмування вбереже вас від неочікуваного зіткнення.
  3. Технології. Цей «лексус» ніби створений інженерами майбутнього. У даній версії стільки інноваційних рішень, що складається враження, неначе це космічний корабель із фільму «Пасажири». Серед технічних новинок вам точно сподобається можливість бездротового заряджання смартфонів, система камер для повного огляду авто та вмикання машини через застосунок.

Динаміка, маневреність та економічність Lexus NX 350 Hybrid вражають з кожним кілометром, який ви подолаєте. Тільки уявіть, ви тиснете педаль газу у підлогу, на спідометрі 200 км/год, а витрати пального становлять лише 5,0-5,3 л на 100 км. При цьому двигун об’ємом 2,5 л в тандемі з електромоторами працюють так тихо, що ви без проблем розбираєте всі мінорні тональності вашого улюбленого треку. Однак фінальним акордом у цій моделі стане 9,8-дюймовий сенсорний дисплей (преміальна версія оснащена 14-дюймовим тач-екраном). Інформаційно-розважальна система підтримує всі потрібні програми, щоб зробити кожну вашу поїздку максимально комфортною та незабутньою.

Jeep Renegade створений для сучасної жінки, адже саме так виглядає незалежність

Сильні духом українські дівчата можуть бути залежними лише від насправді вартісних речей. І на цю роль претендує самобутній Jeep Renegade з його зухвалим дизайном і чималим дорожнім просвітом (майже до 200 мм). Це один з найкращих позашляховиків у своєму класі, який спроможний стати для вас надійним помічником у бізнесі та мандрівках. За кермом практичного «джипа» кілометри найстрашнішого бездоріжжя здаватимуться вам звичайною автострадою. Оригінальний автомобіль прийдеться до душі тим, хто живе за містом або щодня добирається до роботи манівцями. Хоч би що на вас чекає, але Джип Ренегат із сучасними технологіями та високим рівнем безпеки здатний на все.

«Харизматичний» кросовер має досить просторий, а головне, максимально комфортабельний салон, хоч і відзначається компактними розмірами. У своїй лінійці саме ця модель вирізняється серед інших особливою індивідуальністю. Для сучасних дівчат такий відважний дизайн авто з Америки стане путівкою у світ незалежності. З потужністю двигуна у 90-186 к. с. та крутним моментом до 350 Н∙м вам гарантоване відчуття свободи на дорозі.

Хочете яскравий позашляховик з нестримним характером? Тоді Jeep Renegade — це саме той транспортний засіб, який втілить всі ваші мрії та забезпечить комфортну подорож за будь-яких умов.

KIA Niro — особливе авто для особливої жінки

Ексклюзивно, але водночас елегантно. Модель KIA Niro поєднує у собі простоту форм та вишуканість вигинів. Інженери витратили чимало часу для створення оригінальної «тигрової морди» саме для цієї лінійки. Доволі різкі лінії бампера гармонійно доповнюють рельєфність футуристичного капота. Оригінальної форми оптика вносить у «погляд» автівки справжнього звіриного характеру. Драматичний дизайн кросовера посилюється завдяки:

  • потужному двигуну з потенціалом у 139 к. с.;
  • можливості розганятися до максимальної швидкості 162-172 км/год;
  • унікальній системі керування з електричним підсилювачем;
  • незалежній підвісці (спереду стійки МакФерсона, а позаду конструкція з багатьох важелів).

Талановиті фахівці KIA зробили акцент на комфортному виконанні сидінь. Вони стали ще тоншими, однак мають набагато більшу кількість контурів та допоміжних валиків. Такі конструктивні особливості дозволять вам повністю розслабитися під час керування авто, що цілком доречно після важкого робочого дня. За потреби ви навіть можете зробити зупинку й трішки відпочити, опустивши сидіння у максимально горизонтальне положення. Крім того, особлива атмосфера створюється завдяки відкриванню широкого розсувного даху. Від такого додаткового простору в салоні ви почнете дихати на повні груди, відчуваючи необмеженість своїх можливостей. Купити електромобіль із США з неймовірною візуалізацією у 360° повинна кожна жінка, яка цінує свою свободу.

MINI Countryman зі своїм відважним дизайном кузова

Оригінальність — це сміливість бути собою. Тому більшість самодостатніх жінок України обирають саме MINI Countryman, який ми пропонуємо вам придбати за вигідною ціною у Штатах на одному зі страхових аукціонів. В його дизайні неповторне все: від характерних пропорцій кузова до виразної решітки радіатора. Передній бампер виглядає досить агресивно завдяки близько посадженим протитуманним фарам та більш овальній оптиці. Радіаторна решітка складної форми посилює градус екстравагантності передньої частини хетчбека. Однак цікавим його робить не лише винятковий екстер’єр, а й унікальні технічні рішення, розробленні для допомоги водієві:

  • перемикач режимів руху;
  • інтелектуальний асистент водіння з активним круїз-контролем (на основі відеокамер);
  • система динамічного регулювання жорсткості амортизаторів;
  • автоматичне екстрене гальмування;
  • управління дальнім світлом;
  • система повного привода.

В продажі є декілька неповторних комплектацій, виконаних на неймовірно високому рівні. Керуючи таким стильним авто із США, ви завжди будете відчувати себе по-особливому. Дизайн, який залишається трендовим з плином часу, буде вас ефектно виділяти на фоні інших учасників руху. Разом з тим гарантією комфортності служитимуть технічні особливості моделі та практичні деталі дизайну. Окремі елементи інтер’єру та екстер’єру, наприклад, оббивка, кермо, ексклюзивні диски тощо, внесуть у ваш образ автоледі спортивний характер. До того ж на своєму MINI Countryman ви будете виглядати екстраординарно у нічну пору. Світлодіодні фари з розширеними функціональними можливостями допоможуть вам залишати після себе незабутні враження.

Mazda CX-3 — класика, перевірена часом

Просто неможливо уявити жодний рейтинг жіночих автомобілів без незмінної класики. Mazda CX-3 створена для відважних бізнес-леді, адже комбінує у собі неповторну витонченість та індивідуальну зухвалість. Серед сильних сторін цієї моделі варто відзначити її унікальний дизайн. Ця «таємнича усмішка Джоконди», утворена унікальною формою стальної дуги радіаторної решітки, з ефектним акцентом на звужених фарах просто зводять з розуму перехожих. Задня частина автівки досить мінімалістична, однак є такою ж «епатажною», як і передня.

Серед характерних особливостей «мазди» виділимо основні:

  • чотирициліндровий двигун (бензин на 2,0 л; дизель об’ємом 1,5 л) зі своїми 150-120 к. с.;
  • витрати пального на 100 км становлять до 6 л при змішаному русі;
  • типи трансмісій: механіка і автоматика (6-ступінчасті коробки передач в обох варіантах);
  • об’ємний багажник до 350 л;
  • наявність радарного круїз-контролю;
  • розширена система безпеки (контроль положення у смугах, екстрене гальмування, подушки безпеки тощо).

Компактний позашляховик вражає своєю дикою потужністю під капотом та оригінальним екстер’єром. Вам точно сподобається керувати Mazda CX-3, тому що поведінка авто повністю передбачувана, жодних сюрпризів та непорозумінь. З перших хвилин водіння ви відчуєте нерозривний зв’язок зі своєю новенькою машиною, оскільки силова установка, трансмісія й інші робочі механізми працюють синхронно. Продумана точність моделі від японського бренду слугує запорукою покращеної керованості та безкомпромісної маневреності. Все це доповнюється насправді драйвовою динамікою. Тисячі українок вже оцінили переваги привабливості цієї «мазди». Ви можете стати наступною власницею автомобіля своєї мрії.

Огляд машин для сміливих дівчат виявився напрочуд інформативним і практичним. З цього всього можна зробити висновок, що сучасна жінка здатна на все, особливо якщо знаходиться за кермом підходящої машини. Наша компанія «W8 Shipping» підбере для вас найкращий варіант автівки за вашим запитом. Автомобіль з Америки під ключ прибуде до вас в оптимальний строк. До того ж покупка авто вашої мрії обійдеться вам на 30-40% дешевше ніж на вітчизняному ринку. Ви здивовані? Тоді дізнайтеся з персональної консультації про всі вигоди нашого сервісу. Автоексперти нададуть вам весь спектр потрібних послуг: відповіді на всі питання, ретельний підбір авто, розрахунок вартості разом з розмитненням, а якщо треба, і ремонту. Отримайте найкраще обслуговування для найкращих жінок на планеті!

Поділитися:

Інші статті з цієї рубрики

Авто з Америки до 10 тис. доларів — ваша сьогоднішня реальність

#вибір авто #популярні авто

Ford Focus 2017-2018 Орієнтовна вартість моделі становить 8 000 доларів. Комплектації досить різноманітні. Зустрічаються варіанти з моторами у 150 к. с. (дизель) та 182 к. с. (бензин). Третє покоління відзначається потужними двигунами, які економно споживають паливо: до 6…

23
Чоловік протягнув руку з іграшковим авто

Кращі для найкращих: авто з Америки для справжніх леді

#вибір авто #популярні авто

Найважливішим в автомобілі є жінка, яка сидить за його кермом. Однак для досягнення в цьому справжньої гармонії вам потрібно правильно вибрати модель автомобіля із США. Наші автоексперти оцінили критерії, які дівчата зазвичай беруть до уваги при покупці транспортного…

31

Українці краще за всіх знають, які моделі авто із США варто купувати

#вибір авто #популярні авто

Кращі автомобілі з топових моделей Пальму першості у цьому рейтингу варто віддати транспортним засобам з бензиновим двигуном, тому що саме вони складають майже половину автівок, привезених зі Сполучених Штатів. З ними достойно конкурують електричні авто із США, яким…

133