Порівняння
Головна / Блог / Про вибір авто / Авто з Америки до 10 тис. доларів — ваша сьогоднішня реальність

Авто з Америки до 10 тис. доларів — ваша сьогоднішня реальність

21
2 хв на читання

Немає більшого щастя, ніж керувати власним авто та відчувати потужність двигуна при кожному натисканні на педаль газу. Тільки за кермом машини з Америки ви зрозумієте, як це, коли вчорашні мрії перетворюються на сьогоднішню реальність. Автоексперти нашої компанії готові залучити весь свій професіоналізм та зв’язки, аби підібрати для вас розкішний транспортний засіб, відштовхуючись від вашого бюджету та вподобань. Не витрачайте час на пошуки, якщо ми вже знаємо, де знаходиться преміально укомплектоване авто за ціною від 8 до 10 тис. доларів.

Ford Focus 2017-2018

Орієнтовна вартість моделі становить 8 000 доларів. Комплектації досить різноманітні. Зустрічаються варіанти з моторами у 150 к. с. (дизель) та 182 к. с. (бензин). Третє покоління відзначається потужними двигунами, які економно споживають паливо: до 6 л/100 км. Ще одним представником національного бренду Америки є Ford Taurus 2013 вартістю до 9 600 доларів.

Jeep Renegade 2015

Jeep Renegade, привезений зі Штатів для наших клієнтів

Потужний позашляховик зі спортивним рельєфом кузова стане вашим всього за 9 900 доларів. На аукціонах доступні автомобілі із США в багатих комплектаціях: повний привод (4WD), коробка автомат, двигун у версіях 1,4 л або 2,4 л. Потужність «джипа» сягає 160-180 к. с. Модель має достойного «побратима» Jeep Compass 2014, за якого ви заплатите лише 8 500 доларів.

Volkswagen Passat 2014

“Свіженький” Volkswagen Passat просто з Америки

Універсальний автомобіль для народу з багатою комплектацією можна купити в Америці за 9 500 доларів. Восьме покоління відзначається спортивним екстер’єром та покращеними аеродинамічними характеристиками. Інтер’єр виконаний у преміальному стилі з використанням значної кількості інноваційних рішень. Вартий вашої уваги також VW Jetta Sport 2016 за ціною 9 800 доларів.

Hyundai Accent 2012

Зробіть доречний акцент у житті, замовивши зі Штатів цю модель лише за 8 900 доларів. Американські аукціони пропонують преміальні комплектації потужних автівок, а саме з бензиновими моторами об’ємом 1,6 л та потужністю 138 к. с. Максимальна вантажність — 510 кг. Ще одним представником південнокорейського ринку є KIA Soul 2016. Ціна моделі з пробігом 200+ на страхових аукціонах становить 9 500 доларів, однак це без урахування ремонту.

Спеціально для вас доставимо Ford Fiesta

Сподіваємося, що після представленого огляду вам закортіло сісти за кермо власного авто із США та збирати по дорозі захопливі погляди перехожих. Для цього потрібно лише вибрати відповідну модель машини, а з цим вам допоможуть наші висококваліфіковані спеціалісти. Вони зроблять так, щоб ваші вподобання збігалися з фінансовими можливостями. З W8 Shipping ви зможете купити автомобіль в Америці під ключ всього за 8-10 тис. доларів. Залишилося лише зважитися на це. Як говорив Колумб: «Ви ніколи не перетнете океан, якщо боїтеся втратити з поля зору берег». Тож вперед до втілення вашої мрії у реальність!

Поділитися:

Інші статті з цієї рубрики

Чоловік протягнув руку з іграшковим авто

Кращі для найкращих: авто з Америки для справжніх леді

#вибір авто #популярні авто

Найважливішим в автомобілі є жінка, яка сидить за його кермом. Однак для досягнення в цьому справжньої гармонії вам потрібно правильно вибрати модель автомобіля із США. Наші автоексперти оцінили критерії, які дівчата зазвичай беруть до уваги при покупці транспортного…

29

Українці краще за всіх знають, які моделі авто із США варто купувати

#вибір авто #популярні авто

Кращі автомобілі з топових моделей Пальму першості у цьому рейтингу варто віддати транспортним засобам з бензиновим двигуном, тому що саме вони складають майже половину автівок, привезених зі Сполучених Штатів. З ними достойно конкурують електричні авто із США, яким…

127

1 із 10: оберіть повноприводне авто із США для своєї родини

#вибір авто #популярні авто

Сімейні поїздки завжди приносять величезне задоволення не лише дітям, а й батькам. Однак для великої родини іноді проблематично виїхати за місто чи у захоплюючу подорож, якщо їхня машина не кросовер чи мінівен. Тож покупка автомобіля із США потрібних…

162