Порівняння

Як ми можемо допомогти?

Потрібна допомога? Напишіть нам на електронну пошту [email protected], або звоніть на +38 067 444 88 20

Аукціони

З якими аукціонами ви працюєте?

На даний момент ми працюємо з одним із найпопулярніших аукціонів Америки, Copart, Manheim та IAAI.

Який аукціон краще обрати для покупки автомобіля у США?

Однозначно відповісти на це питання не можна, оскільки кожний з торговельних майданчиків має свою спеціалізацію. Наприклад, Copart займається продажем транспорту після ДТП та інших страхових випадків (утоплення, вандалізм, викрадення, стихійні лиха тощо). Інколи на ньому зустрічаються автівки, куплені на IAAI, відремонтовані тільки зверху, а потім виставлені на Копарт. Натомість Insurance, крім битих лотів, пропонує відновлені компанією автомобілі. Для декого ідеальним варіантом покупки машини у США стане Manheim, адже на ньому продаються не биті вживані транспортні засоби. Зрозуміло, що ціна таких лотів значно вища, ніж на інших аукціонах. Та є одне але, цей майданчик закритий, тобто доступний лише для ліцензійних дилерів. Однак наші автоексперти знають всі особливості кожного з представлених аукціонів, тому допоможуть зробити вам правильний вибір.

Як купити автомобіль на аукціоні?

З нами – просто! Переходьте до Каталогу, вибирайте потрібне авто та залишайте заявку, натиснувши кнопку “Зробити ставку”, або “Замовити авто”. Крім того, ви можете знайти опцію у фільтрі “Купити зараз” та вибрати авто із заздалегідь визначеною продавцем кінцевою вартістю (без урахування зборів). Якщо у вас залишилися питання, залиште заявку прямо на сторінці з авто за допомогою кнопки “Замовити консультацію”.

Які види транспортних засобів можна купити на американських аукціонах?

В першу чергу це легкові автомобілі, але не тільки. Насправді страхові аукціони просто переповнені різноманітними видами техніки, на купівлі якої можна зекономити колосальні кошти. Окрім авто, на цих майданчиках продається будівельна, вантажна та сільськогосподарська техніка, а також мотоцикли та квадроцикли. На додачу тут ви знайдете для себе недорогі яхти й човни, в тому числі трейлери та причепи.

Вибір авто

Як вибрати авто із США?

Скористайтеся фільтром та виберіть марку та модель авто. Потім можна налаштувати додаткові фільтри: за пробігом, роком випуску, середньою роздрібною ціною, тощо. Якщо ви хочете відразу купити авто, без очікування, то відзначте галочку “Купити зараз” або натисніть кнопку “Замовити авто” та заповніть поля форми.

Як дізнатися пробіг автомобіля?

Історію автомобіля та реальний пробіг можна дізнатися на сервісах Carfax або AutoCheck.

Чому вживані авто із США дешевші?

Зазвичай на страхових аукціонах продають биті транспортні засоби, які побували в аварії. У Штатах ремонт таких екземплярів обходиться у 16-20 тис. доларів, тому відновлювати їх нерентабельно. До того ж низька ціна вживаних машин з Америки обумовлена величезною пропозицією на авторинку. Якщо порівнювати ціни на аукціонах (Копарт, Іншуренс, Манхейм) й Авторіа, то в Україні вони значно вищі. Навіть при врахуванні всіх додаткових витрат, пов’язаних з перевезенням, розмитненням та ремонтом, економія все одно становитиме тисячі доларів.

Доступна вартість вживаних авто із США відкриває унікальні можливості. Величезна різниця в цінах дає змогу купувати автомобілі у Штатах, а потім продавати їх в Україні, заробляючи на цьому до 50 тис. доларів у місяць. Однак такий автобізнес неможливий без надійних партнерів / дилерів, які вдало підберуть та безпечно доставлять транспортний засіб з Америки.

Що таке звіт Carfax?

Карфакс — масштабна національна база даних ТЗ. В ній зберігається інформація про всі транспортні засоби, які зареєстровані у Штатах та Канаді. Ввівши лише VIN-код машини, ви можете дізнатися її історію, а саме: всіх попередніх власників, деталі техобслуговувань, аварії з типами пошкоджень, пробіг та багато іншого.

Наскільки можна довіряти звітам Carfax, особливо про пробіг авто?

На всі 100%, адже у Сполучених Штатах ведеться пильний контроль за інформацією, яка вноситься до бази даних. Будь-які підробки, приховування та перебільшення не залишаються непоміченими. Більш того, за подібні махінації у США передбачена кримінальна відповідальність. Тому ви можете не сумніватися, що пробіг автомобіля вказаний з точністю до  кілометра.

Скільки коштує звіт перевірки авто від Carfax?

Вартість послуги становить 4,95$. Звіт надійде вам на будь який месенджер або  електронну пошту впродовж 5 хвилин. Клієнтам нашої компанії «W8 Shipping» звіт надається безкоштовно.

Доставка

Як довго триває доставлення?

В середньому до 6-8 тижнів, все залежить від погоди, завантаженості та віддаленості портів. Транспортування відбувається в 4 етапи: доставлення до порту США (біля 10 робочих днів), проходження американської митниці (до 5 днів), перевезення морем (3-5 тижнів) та перегін по Україні від порту до клієнта (декілька діб).

Скільки коштує доставлення авто із США в Україну?

У межах 2.5-5 тис. доларів. Транспортування по Штатах — від 450 $. Перевезення через океан для легкових авто складе від 1300 $, для позашляховиків — 2300-4100 $. Транспортування Україною — близько 700 $. Ми вказуємо максимальні значення, щоб ви знали, на що розраховувати.

Як дізнатися вартість доставки авто із США?

Доволі просто. Скористайтеся Калькулятором на нашому сайті. Внесіть у форму всі потрібні дані щодо автомобіля, який ви хочете купити, а потім натисніть кнопку «Кроки оплати». Система надасть вам розгорнутий звіт за вашим запитом. Ви дізнаєтеся не лише доставку океаном, а й вартість перевезення по Штатах, комісію нашої компанії, аукціонний збір, в тому числі витрати на розмитнення та брокерські послуги. За бажанням ви можете замовити персональну консультацію, щоб отримати точний розрахунок конкретного лота на страховому аукціоні.

Коли оплачується доставка авто з США?

Протягом 3 днів після аукціону оплачується вартість купленого лота та його доставлення. Оплата інших послуг вноситься протягом наступних 1-3 місяці у той час, коли лот доставляється океаном.

Як відбувається доставка авто із США в Україну?

Виграний лот доставляється з міста аукціону до найближчого складу (біля порту) нашої компанії W8 Shipping в США. Протягом 1-7 днів здійснюється завантаження машини на судно. У наступні 40-60 днів вантаж перетинає Атлантичний океан. Після прибуття до порту Європи (Клайпеда чи інший) машина відправляється автовозом у місто Львів (Україна), після чого вона готова до видачі клієнту, розмитнення та постановки на облік.

Як заощадити на доставленні авто із США?

Необхідно звернутися до великої компанії, яка займається доставкою автомобілів із США. З цим Вам допоможе компанія W8 Shipping, яка за рахунок величезної кількості автомобілів, що доставляються, надасть Вам найнижчі ціни на підбір, покупку, доставку та супроводу авто на всіх етапах.

Які гарантії надає ваша компанія щодо цілісності вантажу?

Відзначимо, що всі вантажі застраховані провідними логістичними компаніями (морськими шляхами), з якими ми співпрацюємо. Крім того, кожний куплений автомобіль супроводжують наші працівники. При завантаженні та розвантаженні вони роблять детальні відео- та фотозвіти про стан транспортного засобу.

Чи ви транспортуєте авто по Україні?

Авжеж! Після того як транспортний засіб прибуде до Львова (на один з наших майданчиків), ми організовуємо доставлення автомобіля до власника. Це може зайняти від 3 до 7 днів.

Розмитнення

За що, окрім ціни автомобіля, потрібно ще заплатити?

Зазвичай потрібно сплатити комісію за участь у торгах аукціону на суму до 10% від фінальної ставки. Також великою статтею витрати є розмитнення, адже воно включає держмито, акцизний збір, ПДВ та відсоток до Пенсійного фонду. Додатково оплачується доставка, послуги брокерської компанії та послуги компанії W8 Shipping. Крім того, вам потрібно буде сплатити сертифікацію після отримання машини.

Як розмитнити куплений автомобіль?

На митниці перевіряється технічний стан авто, а також пакет супровідних документів. Також проводиться оплата державних зборів. Мито складає 10% від вартості машини. Акцизний податок розраховується за формулою: стала ставка 50-150 Євро множиться на об’єм двигуна та число повних років автомобіля. ПДВ у розмірі 20% від вартості машини, державного мита та акцизного податку. Збір у Пенсійний фонд складає 3-5%.

Скільки коштує розмитнити авто в Україні у 2022-23 роках?

З урахуванням усіх зборів вартість розмитнення становитиме 20-40% від ціни транспортного засобу. У 2022-23 році формула митного розрахунку виглядає так: Державне мито на ввезення (10%) + Акцизний збір + ПДВ (20%) + додатковий внесок до Пенсійного фонду (3-5%).

Розмитнення електромобілів: 0% мита, акциз за тарифом 1 євро за 1 кВт-годину ємності акумулятора. Розрахувати точну вартість авто з США можна за допомогою онлайн-калькулятора.

Яка вартість розмитнення електромобілів?

На сьогодні діють наступні тарифи. Розмитнення електричних автомобілів розраховується за формулою: 1 Євро за 1 кВт∙год. Натомість за кожну гібридну одиницю стягується 100 Євро.

Як відбувається розмитнення авто із США?

Збирається пакет документів, необхідних для оформлення декларації. Розраховується та сплачується сума митного збору на Євротерміналі (АвтоХаб). Після цього складається та подається оригінальна декларація. Через 2-7 днів авто випускається за межі митного контролю та доставляється клієнту. Усі ці етапи розмитнення наші співробітники проводять на професійному рівні, оскільки займаються цим щодня протягом 18 років.

Які платежі входять до оплати розмитнення?

Ввізне мито: 10% від оцінної вартості. Працівники митниці звіряють договірну ціну за своїми каталогами, тому вона може бути вищою за передбачувану.

Акцизний збір за двигун: Базова ставка * Коефіцієнт обсягу двигуна (л або кВт) * Коефіцієнт віку машини * крос-курс євро/долар. ПДВ дорівнює 20% від заявленої вартості транспортного засобу.

Пенсійний внесок становить від 3 до 5% від суми контрактної вартості, акцизу, держмита та ПДВ.

Усі відсоткові ставки відраховуються від оцінної (контрактної) вартості, яка складається з договірної ціни, мита та акцизного збору.

Не знайшли відповідь на своє питання?

Напишіть його і наш менеджер охоче відповість на кожне з них

W8 Shipping – міжнародна компанія з доставки авто зі США. Нас знають і нам довіряють тисячі клієнтів. Купуйте безпечно, швидко та вигідно авто зі США з компанією W8 Shipping.

Соціальні мережі:

Філіали W8 Shipping


  • Gerb Київ

    Київ

    вул. Жилянська, 68 Київ, Київська обл. 02000
    на карті
  • Gerb Дніпро

    Дніпро

    Працює дистанційно

  • Gerb Одеса

    Одеса

    вул. Академіка Філатова, 2 корп. 1 Одеса, Одеська область 6508
    на карті
  • Gerb Харків

    Харків

    Працює дистанційно

  • Gerb Львів

    Львів

    вул. Андрія Сахарова, 43 Львів, Львівська область 79026
    на карті